Rajčatový Quishe
. . .
Tento recept mne naprosto ohromil, poprvé jsem ho ochutnala v Secret of raw Praze, a měla jsem po návratu domů na něj tak obrovskou chuť, že jsem si ho musela dělat také :-D
Cestou domů jsem si koupila - lněná semínka, kešu, sezamová semínka a bio sušená rajčátka.
Tento úžasný pokrm se hodí k obědu-k večeři, no jednoduše jsem si ho zamilovala na tolik, že bych ho jedla pořád. Miluji rajčátka.
Teď už k receptu;
Na "těsto" základ našeho quishe budeme potřebovat;
- lněná semínka okolo 100g
- kešu 90g
- sezamová semínka, slunečnicová semínka od každého malou hrstičku
- sůl
- voda dle potřeby
- česnek malinký stroužek
Všechny ingredience smíchejte a rozmixujte, dokud Vám nevznikne tužší hmota. Poté naplňte formičku-tvořítko do 1/2 a dejte do lednice alespoň na 4 hodinky.
Pak už stačí jen vzít rajčátka, omýt je, nakrájet a přidat sušené bio rajčátka, promíchat a přidat do formičky. Výsledek mi přijde skvelý! :-)
Dobrú chuť :-)

Diskusní téma: Rajčatový Quiche
Nebyly nalezeny žádné příspěvky.